تشکیل جامعه خیرین حوزه علمیه خواهران کرمان

شناسه خبر : 45940

1396/05/07

تعداد بازدید : 585

تشکیل جامعه خیرین حوزه علمیه خواهران کرمان
مراسم تشکیل جامعه خیرین حوزه علمیه خواهران کرمان با حضور کارکنان و مسئولان در حوزه علمیه خواهران کرمان برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری ـ اطلاع‌رسانی حوزه‌های علمیه خواهران، «حجت الاسلام والمسلمین الله وردی»، مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان در مراسم تشکیل جامعه خیرین حوزه علمیه خواهران استان ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به میهمانان حاضر در نشست با اشاره به شب نیمه شعبان که به گفته بعضی از بزرگان شب قدر اصغر است گفت: تقدیری که در شب قدر رقم می خورد شروعش از شب قدر اصغر یعنی نیمه شعبان است.
وی با تلاوت آیه 25 سوره حدید گفت: خداوند فلسفه ارسال رسل را در چند چیز بیان نموده است 1- رهبر شایسته 2- قانون شایسته 3- مردم در صحنه، اما انبیاء عظام از حضرت آدم تا پیامبر خاتم (ص) علیرغم همه تلاشها در اجرایی کردن این آیه شریفه موفقیت کامل به دست نیاوردند و این امر باید با دست قدرت الهی که به توسط حضرت ولیعصر اجرا می شود به موفقیت کامل برسد.
وی ادامه داد : ما شیعه ها آرزو می کنیم که در زمان ظهور حضرت از دعوت کنندگان به دولت اسلامی و از رهبران فکری و فرهنگی آن دوران باشیم. ما در واقع با تجربه حاکمیت ولی فقیه در حال ممارست آنچه که در دعای افتتاح می گوییم «اللهم انا نرغب الیک فی دوله کریمه . . . » و آرزو داریم هستیم . البته مؤسسین مدارس علمیه با تأسیس، خیرین و هیأت امناء محترم با حمایت و مدیران محترم با اداره مدارس علمیه در دوران حکومت اسلامی قبل از ظهور. و امیدواریم که در زمان ظهور نیز در رکاب امام عصر و دعوت کننده به دین باشیم.
ایشان در ادامه فرمود: آینده روشنی در مکتب اسلام برای بشریت تبیین شده و ما به آن آینده روشن نزدیک می شویم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان ترکیب پیشنهادی اعضای هیأت امناء جامعه خیرین را بر اساس مناطق جغرافیایی استان ذکر کرد و این پیشنهاد با تأیید مدیر عامل جامعه خیرین حوزه های علمیه خواهران مورد قبول حضار قرار گرفت.
«حجت الاسلام و المسلمین فاضلی» مدیر جامعه خیرین حوزه های علمیه خواهران کشور در مراسم انتخاب جامعه خیرین حوزه علمیه خواهران استان کرمان با اشاره به شب نیمه شعبان و احتمال شب قدر اظهار امیدواری کرد که همه شامل دعای خیر امام زمان(عج) باشیم.
وی در ادامه فرمود: از دیر باز حوزه های علمیه برادران و خواهران از لطف و عنایت مؤمنین برخوردار بوده است و هزینه های ساخت و ساز و هزینه های جاری را مؤمنین پرداخت می کردند و می کنند و نظر همه مراجع نیز بر همین استقلال حوزه ها از دولتهاست.
«حجت الاسلام فاضلی»، در ادامه در مورد انتخاب هیأت مؤسس ، هیأت مدیره، هیأت امناءو بازرس جامعه خیرین توضیحاتی بیان فرموده و سفارش نمودند: با توجه به اینکه جامعه مربوط به حوزه علمیه خواهران است ، حتماً خواهران هم در ترکیب عوامل اجرایی حضور داشته باشند.
وی گفت: منظور از خیر فقط خیر و حامی مالی نیست ، ممکن است فردی از نظر فکری یا طرح و برنامه بتواند همکاری کند یا اینکه بتواند از جایگاه اجتماعی خود بهره برده و حمایت مالی خیرین را به سمت حوزه های علمیه جلب و جذب کند. و توقع می رود خیرین برای مدارس علمیه منابع مالی پایدار ایجاد کنند.