بازدید جامع از مدارس شرق استان کرمان با حضور دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران

شناسه خبر : 135135

1402/03/16

تعداد بازدید : 44

بازدید جامع از مدارس شرق استان کرمان با حضور دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران
بازدید جامع از مدارس شرق استان کرمان با حضور آقای خالقی دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، بازدید جامع از مدارس شرق استان کرمان با حضور آقای خالقی دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران انجام شد.

در این بازدید که با حضور مدیر و معاونین مدیریت حوزه علمیه خواهران استان کرمان از مدارس فاطمیه ریگان، معصومیه فهرج و فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) بم و به مدت ۲ روز انجام شد، جلساتی با حضور اعضای هیأت امنای مدارس، کادر، اساتید و طلاب روزانه و خوابگاهی مدارس تشکیل شد.

در ابتدا فاطمیه ریگان مورد بازدید قرار گرفته و جلساتی با اساتید، کادر و طلاب مدرسه برگزار گردید.

دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه در جلسه با طلاب دین اسلام را دین عقلانیت، خرد، منطق و استدلال دانسته و گفت: اسلام برای هر چیزی حرف دارد و اصول اعتقادات ما نیز باید با تفکر و تعمیق همراه باشد و تقلید در آن جایز نیست.

وی با اشاره به وقایع اخیر در سطح جامعه و استفاده ابزاری از واژه زن، بیان داشت: زن در زبان فارسی یک واژه مشترک است و معانی متعددی از آن اراده می شود، گاهی از آن جنسیت، همسر بودن، مادر بودن یا خواهری اراده می شود و در ابتدا باید مشخص گردد که در این بحث، کدام معنا اراده شده است .

آقای خالقی افزود: در آیات انتهایی سوره مبارکه آل عمران، خداوند پس از پنج مرتبه ذکر ربنا، زن و مرد را یکسان می شمارد و زن و مرد دارای حقوق متقابل در برابر یکدیگر هستند .بنابراین هر کدام از معانی زن هم که مورد اراده باشد، خداوند متعال زن و مرد را برابر می داند .

وی اظهار داشت: در برخی نقش ها همچون مادری، نیز پسر باید مطیع امر زن یعنی مادر خود باشد. بنابراین هرکس که این شعار را بر زبان جاری می کند ،باید منظور خود را از تک تک واژگانی که استعمال می نماید بیان کند و در اصل موردی که نیاز به تبیین دارد، زن در برابر مرد است که هیچ آیه و روایتی را نمی توان یافت که زن ها در جایی از مردان در سطح پایین تری قرار داشته باشند.

دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران، حضرت معصومه سلام الله علیها را نمونه یک زن کامل و مسلمان دانسته و گفت: ایشان که یک خانم جوان بوده  و در سن جوانی نیز از دنیا رفته اند و از جمله کسانی هستند که دارای زیارت نامه مأثوره اند و دلیلی بر رد عصمت ایشان وجود ندارد.

در ادامه نیز آقای خالقی، مدیر و همکاران مدیریت استان، جلساتی با هیأت امنا، مدیر، کادر، اساتید، معاونین و طلاب مدرسه داشته و سپس از پروژه در حال ساخت ساختمان مدرسه بازدید نمودند.

سپس با حضور در مدرسه معصومیه فهرج با طلاب، کادر و اساتید مدرسه دیدار نموده و از تلاش های خالصانه کادر و اساتید مدرسه قدردانی نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی در طی این مسیر نمودند.

در این سفر نیز خانم محمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان و معاونین مدیریت استان نیز در جلساتی صمیمانه با طلاب، کادر، اساتید و هیأت امنای مدرسه به تبیین انتظارات از مجموعه پرداخته و پاسخگوی سوالات و درخواست های مطرح شده بودند.

دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران نیز در جمع هیأت امنا، منعم اصلی را خداوند متعال دانسته و افزود: همه نعمت ها در دست خداست و همانگونه که خداوند باید مورد شکرگزاری قرار گیرد واسطه ها هم باید مورد توجه قرار بگیرند و لازمه ی افزایش نعمات، شکر گذاری و قدردانی نعمت هاست و انسان باید نعمت های خداوند را متذکر و یادآور شود.

در پایان جلسه نیز با حضور اعضای هیأت امنای مدرسه، مدیر سابق مدرسه مورد تکریم قرار گرفت.

در روز دوم سفر نیز  آقای خالقی و همکاران مدیریت استان، در مدرسه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) حضور یافته و پس از دیدار با اعضای محترم هیأت امنا و در جلسه ای با حضور طلاب محترم به بیان نکات اخلاقی  در خصوص نقش الگو در مسیر موفقیت پرداخته و گفت: هر کس برای یادگیری یک حرفه یا انجام یک کار، یا راه تئوری و علمی را طی می نماید و یا راه عملی.

وی ادامه داد: استفاده از راه دوم معمولا با موفقیت بیشتری همراه است. البته در جایی که یک الگو در طی این مسیر با انسان همراه باشد، یقینا زودتر به نتیجه منتهی خواهد شد. در امور اخلاقی الگو گیری نقش مهمی دارد همانگونه که قرآن کریم، پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله) را به عنوان بهترین اسوه و الگوی معرفی می نماید.

آقای خالقی با اشاره به اینکه در قرآن کریم نیز گاهی ملاک ها و نکات به صورت مستقیم بیان می شود، تصریح کرد: گاهی نیز الگوها معرفی می شوند تا افراد از مسیر استدلال، منطق، برهان و عمل این اشخاص حرکت نمایند.

 وی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم انسان ها را به خودشان ارجاع می دهد، بنابراین طلاب در ابتدا باید به تهذیب و اصلاح خودشان بپردازند و پس از آن سراغ اصلاح جامعه بروند.  زیرا کسی که دل او مزرعه شیطان باشد و قلبش پر از حب دنیا و ریاست و کینه ورزی باشد، نمی تواند هدایتگر فرد دیگر در جامعه باشد.سپس دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران و همکاران مدیریت استان، با اعضای محترم هیات امنا دیدار نموده و پس از ارائه گزارش توسط مدیر مدرسه، مصوبات جدید مورد تحلیل بررسی و قرار گرفت.

لازم به ذکر است؛ در سه بازدید انجام شده، معاونین مدیریت استان نیز با معاونین مدارس جلساتی به صورت جداگانه داشته و وضعیت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری مالی مدارس مورد بررسی قرار گرفته و به سوالات احتمالی پاسخ داده و امور نیازمند بررسی جهت ارتقاء و پیشرفت مدارس تبیین گردید.